Een advocaat? Liever niet. Maar soms…

Bij Fier Advocaten staan we klaar om u snel en professioneel te assisteren. Of u nu een verhuurder bent die te maken heeft met overlast of contractbreuk, of een huurder die zich geconfronteerd ziet met achterstallig onderhoud, wij hebben de expertise om u te begeleiden.

Of is de fiscus bij uw bedrijf gestart met een boekenonderzoek? Wij begrijpen dat juridische kwesties vragen om een efficiënte aanpak.

Het huurrecht kan behoorlijk complex zijn. Effectief procederen vereist uitgebreide kennis en vaardigheden. Onze advocaten zijn deskundig en vastberaden in het vertegenwoordigen van zowel bedrijven als particulieren. Ook als het gaat om bezwaar en beroep tegen een belastingaanslag.

De advocaten zijn lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialisatievereniging. Het lidmaatschap wordt niet zomaar verkregen. Pas na het succesvol afronden van een intensieve opleiding, afgesloten met een grondig mondeling examen, mag men zich specialist noemen. Onze advocaten hebben deze uitdaging met glans doorstaan.

Mr. Jaburg en mr. Van Dalen zijn beiden gespecialiseerd in het huurrecht. Mr. Van Dalen is voorts gespecialiseerd in het belastingrecht en lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB), een andere specialisatievereniging.
Eerlijk is eerlijk: een advocaat heeft u liever niet nodig. Maar soms…

 

Waarom kiezen voor Fier Advocaten?
1. Expertise aan uw zijde. Onze advocaten zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in huurrecht (lid van de VHA). Ze hebben diepgaande kennis van de wetgeving en de jurisprudentie die van toepassing is op huurgeschillen. Ook voor belastingrecht kunt u bij ons terecht.

2. Ruime proceservaring. Bij Fier Advocaten begrijpen we dat juridische procedures soms onvermijdelijk zijn. Onze advocaten hebben uitgebreide proceservaring en weten hoe ze uw zaak effectief kunnen behandelen.

3. Persoonlijke aandacht. Elk geschil is uniek, en we geloven in een persoonlijke benadering. We luisteren naar uw specifieke situatie en behoeften, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die op maat is gemaakt voor uw zaak. U kunt rekenen op toegewijde ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces.

4. Oplossingsgericht. Hoewel we klaar staan om uw zaak voor de rechter te brengen als dat nodig is, streven we naar minnelijke oplossingen. Ons doel is om geschillen op een efficiënte en kosteneffectieve manier op te lossen.

Bij Fier advocaten begrijpen we de complexiteit van huurrechtzaken en staan we paraat om uw zaak professioneel en effectief aan te pakken. Neem contact met ons op voor deskundige juridische bijstand en oplossingen op maat. Uw zaak, onze expertise.