De advocaat voor huurrecht in Amsterdam 

 

Mr. Arnoud van Dalen in Amsterdam helpt snel en goed. Bent u huurder en heeft u last van slecht onderhoud door de woningbouwvereniging, bijvoorbeeld een lekkage? Of bent u juist verhuurder en wilt u maatregelen nemen tegen een huurder die steeds overlast veroorzaakt? Juridische problemen vragen om een efficiënte oplossing. Het huurrecht is moeilijk genoeg en goed procederen vereist kennis en vaardigheden. Arnoud is een slimme en doortastende advocaat voor bedrijven en particulieren. Hij strijdt samen met zijn cliënten voor rechtvaardigheid.

Bel vandaag nog 06-27129900 of mail vandalen@fieradvocaten.nl

Mr. van Dalen is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), dat is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het huurrecht en op dat gebied bij uitstek deskundig zijn. Lid worden kan alleen na het volgen van een intensieve cursus, die wordt afgesloten met een pittig mondeling examen.

Lees meer over FIER advocaten >>

 

Werkwijze 

Mr. van Dalen bespreekt uw juridische probleem en zoekt naar de beste oplossing. Na een kennismakingsgesprek besluit hij of hij de zaak aanneemt. Moeilijke woorden probeert hij te vermijden, hij legt het kort en krachtig uit. Zijn advies helpt u verder, bijvoorbeeld over de haalbaarheid en de financiële risico’s. Misschien is het nodig om een stevige mail te schrijven, maar misschien is een rechtszaak onvermijdelijk. U wordt steeds op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen in uw zaak.

Voorbeelden

 

Voor huurders

  • de woningbouwvereniging wil de huurovereenkomst ontbinden omdat u een slechte huurder zou zijn;
  • slecht onderhoud van het pand, u heeft al vele malen geklaagd maar er gebeurt niks;
  • u gaat niet akkoord met renovatie omdat u niet overtuigd bent van het nut, want het is een prima woning.

Voor verhuurders

  • achterstand in betalingen, ook na vele aanmaningen betaalt de huurder zijn huur niet;
  • een woning wordt zonder toestemming onderverhuurd aan toeristen of aan een familielid;
  • u vindt dat de huurder te weinig huur betaalt, andere woningen of bedrijfspanden leveren veel meer op.